• Vi hälsar tre nya kollegor välkomna!

  9 November 2019
 • Välkomna Sarah Sjöman, Carina Norelid och Filip Lennartsson!

  Sarah Sjöman har lång konsulterfarenhet som kundansvarig, produktägare och strateg åt kunder som Citibank, Eurosport och Procter & Gamble. Strategi, vision och projektledning av komplexa digitala projekt är uppdrag där Sarah trivs bra. Speciellt om de ligger nära slutanvändaren och dennes upplevelse av produkten. Ett exempel är när hon ledde ett kundinsiktsarbete kring ”Future of Banking”. Men Sarah jobbar lika mycket med att skapa rätt förutsättningar för bra kundupplevelse, som rätt systemstöd och agila arbetsmetoder.

  Carina Norelid har under 20 år arbetat med kunddriven tjänsteutveckling och digital tillväxt. Hon kommer närmast från Hemfrid där hon var digital affärsutvecklingsstrateg och har drivit flertalet digitaliseringsprojekt. Tidigare har Carina haft roller som marknads- produkt- och landschef. Hon har varit verksam på företag som Kaplan, EF Education och Telia. Carina tycker om att  jobba i större webb- app- och digitaliseringsprojekt och trivs i roller som projektledare, produktägare och strateg, gärna med helhetsansvar för leveransen.

  Filip Lennartsson kommer närmast från Gazella, där han i rollen som IT & Marketing Manager spelade en betydande roll i bolagets utveckling från startup 2014 till en omsättning på 100 msek efter fem år. Filip hade huvudansvar för att utveckla bolagets digitala plattformar ur både IT- och affärsperspektiv, vilket passade hans studiebakgrund från Handelshögskolan i kombination med systemvetenskap. Digital affärsutveckling med produktägar- eller projektledaransvar är roller där Filip trivs bra, gärna om det även finns inslag av upphandling av system eller partnerskap.

  Vill du veta mer om Filip, Carina eller Sarah är du alltid välkommen att höra av dig.