• VD-hälsning i en unik tid

  9 April 2020
 • Det är verkligen oerhört det som händer nu. En sjukvård som går på högtryck medan andra branscher är i kris. Social distansering och hemmakontor. Klart man får sig en tankeställare kring vårt eget bolag och vår egen personal.

  Det är ändå skönt att kunna konstatera att vår verksamhet under omständigheterna inte har påverkats så mycket. Vi har en bra mix av kunder som inte omedelbart har drabbats av coronas följder, och vi jobbar vidare med befintliga uppdrag. Numera är vi också en del av en större börsnoterad koncern, vilket känns väldigt bra när stabilitet är extra viktigt.

  En spännande konsekvens av situationen är hur snabbt vi anammat de digitala hjälpmedel som finns. Nu faciliterar vi både workshops, leder team och håller styrgruppsmöten på distans som om vi aldrig gjort annat. För många verksamheter har pandemin även satt behovet av digital transformation i blixtbelysning, där vi är glada att få hjälpa till. Konsumenter och företag har snabbt ändrat sina köpbeteenden, och affärsmodeller ritas om i snabb takt. Det är självklart väldigt pressande men öppnar även upp för nya möjligheter i det digitala kundmötet.

  Behöver ni stöttning eller ledning i något är det bara att slå en signal eller skicka ett mejl. Vi är alltid nyfikna på vad verksamheter där ute brottas med för problemställningar just nu.

  Hälsningar
  Fredrik Dolléus, VD B3 Alenio