• Vad händer hos Alenio just nu

    20 Februari 2019
  • Det har varit en intensiv period sedan årsskiftet. Först och främst är det fullt drag i alla våra uppdrag. Inom offentlig sektor är flera av våra konsulter med och utvecklar sjukvårdens framtida digitala kundmöte, bland annat utforskas teknik som AI och hur det kan stödja första linjens vård. På CRM-området jobbar vi med att införa nya verktyg och arbetssätt hos en kund för att bättre ge stöd för den digitala försäljningen och ett sammanhållet kundmöte. Vi har även lanserat en ny global webbplats åt en kund med fokus på B2B försäljning. Alenio hade ansvar för hela kedjan från strategi till beställarroll för genomförande.

    Vi projektleder också ett annat stort webbprojekt där även nytt verksamhetssystem införs, allt för att skapa en bättre och sammanhållen kundupplevelse. Inom två helt olika branscher leder vi ett strategi- och innovationsarbete för att utforska och definiera nya affärer kopplat till digitaliseringen. Bara för att nämna några!

    Vi har dessutom fått förmånen att starta samarbete med flera nya kunder, som vi kommer att presentera inom kort så håll utkik här på alenio.se. Sist men inte minst är Alenio sedan 1 januari en del av B3, och är inne i en spännande fas där vi utforskar hur vi kan skapa ytterligare mervärde tillsammans för våra kunder.

    Låter det spännande? Har du funderingar kring hur ni kan utveckla ert framtida kundmöte, hör av dig så tar vi en kaffe och bulle och diskuterar mer!