• Jobba med oss!

 • Brinner du för digitaliseringen och digital strategi? Har du erfarenhet av att driva digitala projekt?

  Vi är alltid intresserade av nya topptalanger som vill vara med och forma Alenio och utveckla våra kunder. Läs mer och ansök på talang.alenio.se

  Just nu söker vi vassa digitala konsulter med följande profiler:

  • Product manager
  • Digital mangagement konsult
  • Agil projektledare
  • Agil coach
  • Projektledare/expert CRM

  Läs mer och ansök på talang.alenio.se

  Varje konsult är unik

  Hos oss är varje konsult unik med både generell och specifik kompetens inom det digitala området. Dagligen hanterar vi affärskritiska frågeställningar med komplexa förutsättningar och organisationer. Vi har ofta en roll med senior exponering mot ledningsgrupper och chefer, vilket ställer höga krav på erfarenhet att driva och leda fram till verklig förändring.

  Alla konsulter delar en passion för digitala strategier och som kollegor hjälps vi åt att utveckla, sporra och stötta varandra. Vi har alla lång erfarenhet inom det digitala området, i roller som beställare, strateger, verksamhetsutvecklare, produktägare och projektledare.

  Vi jobbar smart

  Alenio är en nischad konsultbyrå som hjälper företag och organisationer att öka det digitala affärsvärdet. Vi är specialiserade på strategi och projektledning med fokus på det digitala kundmötet.

  Vi erbjuder en utvecklande miljö med drivna kollegor. Hos oss får du vara med att utvecklas och bidra till bolagets utveckling samtidigt som du jobbar tillsammans med några av branschens bästa.

  Vi är oberoende konsulter och står alltid på kundens sida. Dessutom tror vi på att jobba smart och att ett liv utanför jobbet är en förutsättning för att du ska må och prestera bra. Vi ger dig möjligheten till en bra balans mellan jobb och fritid.